Cèsar Amiguet: onze cançons, un adéu i una tornada

El dissenyador recupera un disseny original de Jordi de Lama i Manel Pérez del concert homenaje del 20 de setembre.

El dissenyador valencia Cèsar Amiguet ha recuperat per a la comunicació gràfica del proper concert homatge a Lluis Miquel un disseny que van fer Jordi de Lama i Manel Pérez per al vinil «Onze cançons i un adéu» (EMI, 1977) a càrrec del cantante i els 4Z. Segons conta Amiguet, «se’ls va ocòrrer grapar una invitació de gran tamany al vinil, vàlida per a qualsevol concert de la banda. Queden pocs LP amb la invitació grapada perqué la gent les gastava».

Amiguet ha vectoritzat les lletres i els ornaments (en l’original impressos amb màquina tipogràfica) intentant ser fidel a la composició. «La idea era que el COM-Col·lectiu Ovidi Montllor imprimiria i distribuiria aquestes invitacions però va arribar la pandèmia, el concert es va ajornar i ara la comunicació l’he adaptada a format vídeo i xarxes, i alguns dels/de les participants ho faran en format vídeo, assenyala el dissenyador.

El concert és el diumenge 20 a les 19h al pati de la Beneficiència, amb entrada limitada a l’aforament, el mateix dia que acaba el termini per presentar-se als Premis Ovidi 2020, enguany rebatejats com a ‘Premis OHvidi’.