«Cantata de València», antologia poètica al voltant de la ciutat

El llibre de Rafa Xambó compta amb la col.laboració del fotògraf Francesc Jarque i el dissenyador Cèsar Amiguet.

Llibre, audiovisual, disc…

«Cantata de València«, de Rafael Xambó amb fotografies de Francesc Jarque, editat per Vincle Editorial i amb disseny de Cèsar Amiguet, és un projecte que comença amb un llibre, però al que seguiran un audiovisual i un disc. Amb pròleg d’Àngels Gregori, és també una antologia de textos poètics d’autores i d’autors que han cantat a la ciutat.

«Ciutat estimada, ciutat de la vergonya, València devastada, ciutat bagassa dels dies insòlits, ciutat fantasma, amor impossible, mala puta ciutat meua, ciutat ferida, ciutat bombardejada, mare dolguda…» això i més li dedica Xambó a València, tot inspirant-se en els poetes contemporanis que l’han cantat. 

L’estació del Nord a l’elecció tipogràfica

La tipografia del títol està inspirada en lletres que podem trobar a l’edifici de l’Estació del Nord, però també en antigues guies de viatge i tarifaris de la companyia Norte, primera propietària de l’estació. Com a font complementària, Amiguet ha utilitzat la geomètrica Flegrei, similar a la lletra que senyalitzava els refugis antiaeris de València. 

Com aconseguir el llibre

El llibre, que ha tingut molt bona acollida per part del públic lector, es pot aconseguir al web de l’editorial: https://vincleeditorial.com/producte/cantata-de-valencia/