ADCV: nova Junta Directiva encapçalada per Yolanda Herráiz

Yolanda Herraiz i Ángel Martínez,

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) dona el seu suport a un nou equip directiu integrat per nou dissenyadores i sis dissenyadors, al capdavant del qual estaran Yolanda Herráiz, com a presidenta i Ramón Arnau, com a vicepresident. La dissenyadora recull així el testimoni d’Ángel Martínez, qui ha estat al capdavant de l’associació durant els últims quatre anys.

L’estratègia de la ADCV durant aquesta nova etapa serà la de consolidar la relació del disseny amb la sostenibilitat i la innovació, a més de continuar defensant la professió i mesurar el seu impacte en l’economia, la societat i el medi ambient.

Nova junta directiva de l’ADCV.

Junta Directiva

Yolanda Herráiz ha ostentat el càrrec de vicepresidenta de la ADCV des de 2019. Li acompanyen en la legislatura Ramón Arnau com a vicepresident, Juanma Gallego com a secretari i Vicente Gallega com a tresorer. La Junta Directiva es completa amb els càrrecs de vocals de Sabina Alcaraz, Marcelo Alegre, Kumi Furió, Carmina Ibáñez, Melani Lleonart, César Martínez, Rosana Monrós, Juliane Petri, Lorena Sayavera, Javier Tortosa i Ana V. Francés.

“La ADCV compta amb una Junta Directiva completa, amb diversitat de perfils que ajudaran la diversificació d’àrees a treballar. Volem fomentar la facultat de representació dels seus membres en qualsevol àmbit, tant de la pròpia Associació com dels projectes que es desenvolupen”, afirma Herráiz.

Objectius

Des de l’associació es consolidaran els eixos de treball que s’han desenvolupat en els últims anys centrats en la relació del disseny amb la sostenibilitat, la innovació, el mesurament del seu impacte i la divulgació i defensa de la professió.

La nova presidenta assegura: “En aquesta etapa volem reforçar la relació amb les nostres sòcies i socis. Res tindria sentit en aquesta associació sense la col·lectivitat. Proposarem dins de les nostres accions un consell de joves professionals del disseny que active noves facetes i visons en els projectes, tant dels que ja estan en marxa com dels nous que generarem”.