Dúplex #44, ja disponible en format podcast

El programa de Ràdio Dúplex, que emet Ràdio Godella i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, torna amb un nou programa en format podcast. En esta ocasió amb els següents temes i convidats:
– Amb motiu de les exposicions sobre fotografia del Múvim parlem amb els seus protagonistes: Carlos Errando, per la seua exposició ‘Un futur imperfecte’ i Rafael de Luis amb ‘València, 1980+40’. Ens acompanya també Tono Giménez (València al detall), i amb ells tres hem mantingut una llarga i distesa conversa sobre València com a plató o escenari fotogràfic, la història de la fotografia a la ciutat i moltes mes coses.
Martín Forés, que ens compta el procés de disseny i elaboració del mural que conjuntament amb Paco Roca, han elaborat en Natzaret.
Alejandro Benavent, creador de l’estupenda revista dxi, ens conta el seu últim projecte audiovisual; Disseny Channel, en el qual, a través dels testimonis de dissenyadors i dissenyadores del Pais València, reflexiona sobre la història i els diversos conceptes al voltant de la cultura del disseny.