Soysoft i Magda Arques, guanyadores del premi Ovidi de disseny

Cada obra gràfica està generada de forma individual i impresa com a peça única.

El Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en valencià (COM) va lliurar el passat 9 de novembre  els Premis Ovidi en la seua dotzena edició. Júlia, Zoo, Smoking Souls, Tardor, Candela Roots i Mireia Vives i Borja Penalba s’han emportat els principals reconeixements.

Pau Berga, guardonat per «Vida»

D’altra banda, els reconeixements al disseny i al videoclip, dictaminats per Sebastián Alós, Cèsar Amiguet i Maria Estrada, han sigut per a Soysoft i Magda Arques per Pròxima B (Malatesta) de Júlia; i per al director Pau Berga i la productora Tresdeu Media per “Vida”d’Smoking Souls.

En paraules de les dissenyadores: «El projecte gràfic sorgeix d’un mateix concepte: l’espai físic transformat com un espai metafísic i poètic mutant. Les dues vies que s’han treballat són el procés d’impressió i creació gràfica destinada als elements gràfics impresos i les visuals per als directes. Tant la gràfica impresa com els visuals són obres úniques. Cada obra gràfica està generada de forma individual i impresa com a peça única. Utilitzant l’Axidraw, un plòter que l’utilitzem per dibuixar i pintar amb retoladors. Així generem cada portada de forma única amb la combinació dels relleus topogràfics».