Paco Cabanes, el Genovés, protagonista de l’últim número de Ferida

La publicació sobre pilota valenciana abasta l’edició número 10.

Ferida, la publicació en paper dedicada a les històries de pilota valenciana, arriba al número 10 i ho celebra amb un monogràfic dedicat a la gran figura del nostre esport Paco Cabanes, el Genovés, el pilotari que va marcar una època als trinquets i fora d’ells, on va esdevindre una de les grans icones populars durant les últimes dècades del segle XX.

En les pàgines d’este número, el primer que la publicació dedica íntegrament a un personatge, es reconstrueix el relat del Genovés, acostant-se a l’esportista, però també al veí del poble que portava com a nom a les lloses i, sobretot, a la gran figura que va suposar per al nostre imaginar

Persones que l’estimen, com la seua dona Maria Lluïsa, o el seu fill Genovés II; i que l’admiren i l’han estudiat, com el periodista Paco Cerdà o el director del Museu de la Pilota David Sarasol, reflexionen sobre la seua carrera i el seu impacte a la societat. I també, per descomptat, està present la seua veu, la de Paco Cabanes, l’home que va construir el mite del Genovés, en una extensa entrevista.

La Presentación d’este últim número va tender bloc el passat dissabte al municipio del Genovés, amb la presencia d’exjugadors com Waldo o Sarasol. Recordem que Ferida és una publicación impresa per La Imprenta CG.