El Festival Tercera Setmana presenta la imatge de la seua quarta edició

Eclectick Studio ha sigut l’encarregat de desenvolupar el disseny.

El festival internacional Tercera Setmana, que se celebrarà a Castelló, Alacant i València del 6 al 15 de juny, presenta la imatge i concepte de la seua quarta edició. Eclectick Studio ha sigut l’encarregat de desenvolupar el disseny que pretén reivindicar la llibertat d’expressió, la fragilitat de la qual en els temps que corren és veritablement alarmant. Per això el lema d’aquesta edició és “Expressa’t!”.

A més, amb el concepte d’enguany, no solament es fa referència als artistes sinó també al públic que assisteix als espectacles que, entenem que no acudeix únicament a divertir-se. El teatre, la dansa, el circ… qualsevol d’aquestes expressions artístiques cerca deixar petjada en la retina de qui les contempla, però també hauria de convidar a la reflexió, reflectir les pors i inseguretats de la societat en la qual vivim i suggerir, en la mesura que siga possible, propostes que ens ajuden a evolucionar com a persones. Entenem les Arts Escèniques com un potent generador d’emocions.

Roger Pardo, director creatiu de Eclectick Studio, va voler expressar gràficament les emocions i ho ha fet a través d’un llenguatge universal i que tothom entén a la perfecció: els emojis. “Partint de la idea dels emojis, els hem donat una aparença més humana en aplicar la seua característica imatge sobre fotografies reals de persones retocades digitalment. El resultat és una imatge inquietant i cridanera. Com a base hem utilitzat el típic color groc de les icones”, explica Pardo.

Tercera Setmana convida així al fet que tota la societat, tant artistes com públic, s’expresse i reivindique la seua pròpia veu i emocions a través de la trentena d’espectacles que es podran veure tant en carrer com en sales i teatres.

Tercera Setmana és una iniciativa de AVETID, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, Institut Valencià de Cultura (IVC), Turisme Comunitat Valencina, Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), IVACE, Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives, Ajuntament de València, La Mutant, Palau de la Música, Diputació de València, Ajuntament de Castelló, Ayuntamiento de Alicante, Centre Cultural La Nau, Universitat de València, Fundación SGAE, RENFE, ADIF, EMT i Metrovalencia.