El Centre del Carme aposta per la unió de falles i art urbà

La iniciativa compta amb la participació de David de Limón, La Nena Wapa Wapa i Disneylexya.

El Centre del Carme es convertirà estes Falles en un casal faller de la mà de Mahou. Durant aquestes festes Mahou s’instal·larà al centre de cultura contemporània amb el seu Casal Cinco Estrellas. El resultat és una completa agenda d’experiències culturals i musicals gratuïtes que se celebraran els dies 14, 15, 17 i 18 de març, i que tindran una festa d’inauguració el dia 7. 

El director del Centre del Carme, José Luis Pérez Pont, ha presentat esta setmana la programació acompanyat per Joana Alonso, Brand Manager Local Mahou, els artistes urbans David de Limón, La Nena Wapa Wapa i Disneylexya a més de Pablo Álvarez, Diseño Interactivo i CEO de Vitamin, Joaco J. Fox i Karma Cereza del grup Mueveloreina i Carlos Vera de Noiz.es.

«Les Falles com a manifestació de la cultura urbana»

Pérez Pont ha assenyalat que “el Centre del Carme és un espai per al desenvolupament de les arts vives en les seues diferents formes d’expressió i un lloc al servei de la ciutadania. Amb aquest esperit vam obrir fa tres anys el Centre del Carme a les Falles com una de les manifestacions més importants de la nostra cultura urbana que uneix tradició i modernitat, una vinculació en la qual cada any ens impliquem més des d’acollir una exposició de l’artista autor de la falla municipal fins a presentar dos monuments fallers innovadors i participatius. En aquest 2020 fem un pas més i a través de la nostra col·laboració amb Mahou convertim el Centre del Carme en un casal faller que serà en els pròxims dies un lloc on acostar-se a les Falles d’una manera diferent i alternativa acompanyats per la creació actual valenciana”.

Art urban a ritme d'»El Faller»

L’street art arribarà de la mà dels artistes urbans David de Limón, La Nena Wapa Wapa i Disneylexya que, per primera vegada, interpretaran l’himne tradicional ‘El faller’ a ritme d’esprai sobre els panells instal·lats al claustre gòtic del Centre del Carme. Durant els cinc dies d’obertura, pintaran en directe i vestiran amb els seus grafitis el Casal Cinco Estrellas i les tanques que envolten les principals falles de la secció especial amb les quals Mahou col·labora.