Diego Mir afig la gràfica per l’últim disc de Pau Alabajos

El pas del temps, representat per la sorra d’un rellotge.

El dissenyador Diego Mir s’ha encarregat del disseny del nou disc de Pau Alabajos, vuité treball discogràfic del cantautor valencià.

El títol del disc, ‘Les hores mortes‘, fa referència a un dels tres poemes del llibre ‘Estimada Marta’, de Miquel Martí i Pol, que el cantautor ha musicat. El disc es completa amb un grapat de cançons d’amor i de guerra escrits i composats per Pau Alabajos, i amb dos adaptacions literàries més: ‘Vuit de Març’, de Maria Mercè Marçal i ‘No passareu’, d’Apel·les Mestres.

«Les hores mortes són aquelles que s’esmunyen entre els nostres dits, com l’arena de la platja quan tanquem obstinadament el puny, amb la ferma voluntat de retenir-la, d’atresorar-la, però no n’hi ha manera. (…) El temps és la matèria primera, el ciment i el formigó amb què s’han construït les deu cançons que conformen aquest nou disc.» (Pau Alabajos)

Temps representat per la sorra d’un rellotge

Esta premisa s’ha traslladat també al disseny. Per això, Mir ha utilitzat la sorra d’un rellotge per a crear el disseny i les il·lustracions que acompanyen tot el cd, fent que contingut i continent vagen de la mà: el propi temps és l’encarregat de donar-li forma a la gràfica del disc.