VLC/BCN: El millor disseny de l’any

Exposició «El millor disseny de l’any» i activitats Barcelona – València en el marc de la World Design Capital València 2022

Hui dijous 24 de novembre a les 20 h. s’inaugura l’exposició «El millor disseny de l’any» al Centre Cultural La Nau de València, una mostra organitzada pel Foment de les Arts i del Disseny (FAD), l’associació de professionals del disseny, l’arquitectura i les arts de Barcelona, en col·laboració amb l’ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana) i la Universitat de València.

L’exposició forma part de les activitats Barcelona – València que ha impulsat l’Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub Barcelona, amb l’objectiu de posar en valor les relacions dels teixits creatius i productius d’ambdues ciutats, en el marc de la celebració de la World Design Capital València 2022.


Trobada de les dues comunitats de dissenyadors

Dins de la programació oficial de la World Design Capital València 2022, s’han organitzat dues activitats per avui, 24 de novembre, per posar en relació les dues comunitats creatives. A les 18:30 h. tindrà lloc la xerrada «El pecat i el disseny. Confessions i reflexions València – Barcelona entorn de la pràctica professional», amb la participació de destacats dissenyadors i arquitectes catalans i valencians, com Inma Bermúdez, Santi Fuster (Bendita Gloria), Alfredo Payá (noname29) i Jesús Carmona (Guillermo Santomà Studio). A continuació, i al mateix espai, s’inaugurarà a les 20 h. l’exposició «El millor disseny de l’any», una versió itinerant de la mostra dels premis de disseny industrial (Premis ADI), disseny gràfic i comunicació visual (Premis ADG Laus) i arquitectura i interiorisme (Premis FAD) que organitzem les associacions del FAD, als quals s’hi han sumat els dissenys guanyadors dels Premis Impacte Positiu 2022 de l’ADCV.

Unes activitats amb la presència de responsables polítics, professionals, empreses del sector i de les entitats de promoció del disseny d’ambdues ciutats, que esdevindrà una ocasió única per crear, activar i facilitar vincles i col·laboracions entre dos potents ecosistemes del disseny.