Tornen les Jornades d’Il·lustració a la Universitat de València

Les Jornades d’Il·lustració de València tornen al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València del 10 al 12 de maig, amb el cos com a eix temàtic. Aquesta setena edició, organitzada amb l’Aula de Còmic de la UV, promet una experiència enriquidora. La programació destaca per la seva diversitat. Des del bodypainting de Pepita Grilla fins a l’intervenció en directe d’Anatomia d’una depressió amb Vinz Feel Free, hi haurà una varietat d’activitats per a tots els gustos. El Mercat d’Il·lustració, que omplirà el claustre i el deambulatori, serà una oportunitat única per admirar i adquirir obres d’art.

Cartell de Victor Visa

El dissabte, es podran gaudir de xarrades informatives sobre la visibilització d’artistes trans en el món de la il·lustració, així com actuacions de música i dansa a càrrec de DJs i il·lustradores com Hits with Tits. La jornada culminarà amb la presentació de Paisatges de paper, de Cristina Cabo.

El diumenge, les converses inspiradores entre professionals de la il·lustració, com la xarrada entre LucíaBe i Mon Spydey, seran el plat fort. A més, hi haurà tallers gratuïts impartits per artistes locals i l’EASD, demostracions innovadores com el tufting de catifes, i exhibicions de tatuatges a càrrec de Galería Negra i Tattooing. Una exposició commemorativa pel centenari de la revista Camacuc tancarà un cap de setmana ple d’emocions i creativitat.

Descarregar programació.