L’Arxiu Valencià del Disseny inaugura el seu primer congrés internacional

«El disseny en el marc de l’economia circular», del 10 al 12 de novembre.

u

La Universitat de València esdevé, l’Any de la Capitalitat Mundial del Disseny, seu del disseny internacional en el marc del primer congrés que organitza l’Arxiu Valencià del Disseny i el gruix del qual es desenvoluparà a la Facultat de Geografia i Història, del 10 al 12 de novembre.

El congrés, de caràcter internacional i amb el títol ‘El disseny en el marc de l’economia circular: creació, valorització i recepció’, serà inaugurat aquest dijous, 10 de novembre, a les 9:30 hores, a la Sala Palmireno de Geografia i Història, ubicació física del centre documental.

L’acte anirà a càrrec de la vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, Ester Alba; del vicepresident executiu de l’Agència Valenciana de la Innovació, Andrés García Reche; i dels directors de l’Arxiu, els professors Vicente Pla (UV) i Xavier Giner (EASD València).

Assistència internacional

Està prevista l’assistència de les principals figures acadèmiques de la recerca internacional en disseny com ara la professora Brigitte Borja de Mozota (Université Paris Nanterre, França), el professor i investigador Fernando Infante (Universitat de Sevilla i director d‘El golpe. Cultura del entorno’), la investigadora Marie Brennan (Irlanda), Gisele Raulik-Murphy (experta en polítiques públiques per al disseny i la innovació, UK), el catedràtic i investigador Manuel Lecuona (Universitat Politècnica de València), el dissenyador valencià Kike Correcher, i la professora Teresa Franqueira (Universidade de Aveiro, Portugal).