JuárezCasanova crea la imatge del nou premi Carles Santos

Estos guardons musicals estan promoguts per l’Institut Valencià de Cultura.

L’estudi castellonenc JuárezCasanova ha creat la imatge gràfica per als primers Premis Carles Santos de la Música Valenciana promoguts per l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana).

Com assenyala Silvia Casanova, la imatge més iconogràfica fa referència a una gran mà-piano, la mà de Carles Santos representant així l’essència de l’artista, el seu univers de creador, polifacètic, pianista, compositor, director, “performista”, escultor, transgressor i provocador. La imatge figurativa i en tensió de Carles Santos en un gest molt proper a ell, personifica la seua senzillesa, la seua honradesa en caràcter i comportament.

Una imatge enèrgica, poètica, expressiva, de construcció, en moviment i evocadora en la qual hem dedicat molt treball, esforç, entusiasme i emoció en cada fase del projecte.

La nova imatge s’ha prsentat en un acte que ha comptat amb la presència del Conseller Vicent Marçà, Marga Landete (directora adjunta de IVC) i Rafa Piqueras (director dels Premis) al Teatre Principal de Castelló. La imatge estarà present a la gal·la que es celebrarà el dia 8 de novembre amb l’escenografia dissenyada per Assad Kassab i que es televisarà per à Punt. Eixa gal·la també inclourà un grafisme que JuárezCasanova està dissenyant amb el perfil de Carles Santos i que es projectarà al llarg de la gal·la.