Indesign avançat amb David Torrents

Taller intensiu, impartit per David Torrents, per a dissenyadors i dissenyadores editorials amb ganes d’aprofundir en l’eina més popular d’edició i maquetació de publicacions.

Kòniec, espai de disseny és un coworking de professionals i empreses relacionades amb el disseny i la fotografia, seu de la redacció de Dúplex i de Dissenycv.

Ademés vol convertir-se en un espai cultural, centrat en l’ambit del disseny, la fotografia o o la il·lustracio, programant tallers, encontres o exposicions. Dins del seu programa d’activitats, que se desenvoluparà al llarg del curs 2019-20, s’ha programat per als proxims dies 27 i 28 de setembre un curset/taller sobre una de les eines més utilitzades pels dissenyadors gràfics i editorials: Indesign CC.

Un taller, impartit pel dissenyador David Torrents, pensat per a dissenyadors editorials amb experiència, però amb ganes de descobrir més possibilitats d’Indesign CC, amb exercicis pràctics, que seguirà tots els passos per crear un projecte editorial, tot analitzant formes d’optimitzar recursos per fer eficient el flux de treball. Una experiència que pretén també compartir experiències relacionades amb el disseny i la producció editorial.

On:
Kòniec, espai de disseny
Àngel Guimerà, 8 – 2 València
Telèfon de contacte.: 606971341

Quan:
Divendres 27 setembre (de 16h. a 21h.)
Després de la sessió de divendres està prevista una typebeer amb assistència voluntaria.

Dissabte 28 setembre  (de 10 a 14 h.)
En acabant la sessió del dissabte s’organitzarà un paella de germanor al Casino de Massarojos (a quinze minuts en metro desde Àngel Guimerà)

Quant: 60 euros (paella inclosa)
Quants: 15 assistents màxim

Programa:

 • 01-Saber adaptar el programa a nosaltres
 • 02-Preparar un nou document pot no ser tan simple
 • 03-Bàsics de la configuració de color
 • 04-Creació de retícules complexes
 • 05-Establir les pàgines mestres intel·ligentment
 • 06-Dreceres a l’hora de maquetar amb textos i imatges
 • 07-Jerarquia tipogràfica i els estils
 • 08-Estils GREP, estils aniuats i cerca amb GREP
 • 09-Taula de continguts i altres automatitzacions
 • 10-Treballar amb imatges i l’estalvi de temps
 • 11-Adaptem un document a diferents formats
 • 12-Opentype i glifs
 • 13-Tancament d’un document i els protocols PDF/X

Inscripció:
koniecestudi@gmail.com
Tel.: 606971341

David Torrents és un dissenyador multidisciplinari amb base a Barcelona que treballa en projectes comercials i no comercials tot sovint relacionats amb la cultura. Es defineix com a dissenyador urbà i li agrada activar els seus projectes en el context del carrer.

És llicenciat per la Gerrit Rietveld Academie d’Amsterdam i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, va estudiar també a l’escola Elisava. Abans de fundar el seu propi estudi treballà a Amsterdam, Budapest i a diferents estudis i agències de Barcelona.

Els seus treballs s’han publicat en diverses revistes, llibres i blogs de tot el món i ha obtingut al voltant de 60 premis. Dona classes a l’Escola Bau i Idep, també imparteix conferències i tallers, així com participa com a membre en jurats del sector.

Poques vegades ha fet públic l’obsessió que té, a vegades gairebé malaltissa, pel seguiment de les revisions i versions del software. Li agrada utilitzar els programes com una extrapolació del seu pensament, fins al punt de molestar-li si s’entrebanca en qualsevol procés quan el problema rau en el coneixement del programari.

Més info: