Els il.lustradors valencians celebren els 70 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans

Mitjançant una exposición al centre cultural La Nau de València.

La il·lustració valenciana, a través de la Universitat de València i Amnistia Internacional, fan a La Nau un homenatge a la Declaració universal dels drets humans amb motiu del seu setanté aniversari. L’exposició «Creadors valencians pels drets humans. 70 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans» aplega 30 il·lustradors i artistes gràfics de la Comunitat Valenciana de primera línia que fan un homenatge a la Declaració Universal dels Drets Humans i a Amnistia Internacional Espanya pel seu 40 aniversari.

Il.lustració de Cris Durán i M.A. Giner

Cada artista gràfic o il·lustrador (dels quals destaquen Mariscal, Lina Vila, Daniel Nebot, Paco Roca, Sento Llobell, Pepe Gimeno, Pablo Auladell, Mar Hernández, Cristina Durán, Iban Ramón i Dídac Ballester, entre d’altres) ha interpretat des del seu particular punt de vista cadascun dels 30 principis que recull la declaració, que marca una fita en la història dels drets humans.

El comissari de l’exposició, Boke Bazán, diu que el projecte pretén revertir l’allau d’imatges de vulneracions dels drets humans amb una visió optimista sobre cada dret.

Il.lustració de Diego Mir