EASD València obri fronteres amb la Xina

Una delegació viatja al pais oriental conviadada per l’empresa Homwo.

homwo07

Una delegació de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD Valencia), va visitar el passat novembre la ciutat xinesa de Lanzhou convidada per Homwo, una marca de productes per a la llar fundada per ex alumnes de l’Escola. Els representats de l’EASD han estat: José Luis García Ariza (director), Rosa Esteban (cap d’estudis), Gabriel Navarro (secretari) i Nacho Lavernia Amador (subdirector).

Aquesta trobada afirma la voluntat de totes dues organitzacions per establir un acord que done suport als projectes de Homwo. L’abril passat Homwo va comunicar la seva intenció d’obrir les portes a l’alumnat de totes les especialitats de l’EASD i oferir-los una experiència professional a l’Extrem Orient.  Durant l’estada a Lanzhou la delegació de l’EASD ha assistit a reunions i actes amb inversors de Homwo, amb David López Martín (president de la Cambra de Comerç Espanyola a Xina) i amb Zhenhui Gao (directora executiva de la Cambra de Comerç).

homwo09

D’altra banda la Beijing International Language and Culture University (BLCU) va establir contacte amb l’EASD mitjançant Homwo. Aquesta Universitat especialitzada en la difusió de la llengua i la cultura xinesa, busca assessorament per crear la carrera de disseny al seu campus, una disciplina emergent a la Xina actual. Els quatre membres directius de l’EASD desplaçats a Lanzhou es van reunir amb la BLCU a Beijing uns dies abans de tornar a València.

homwo01