La Botiga dels Joves Joiers obri les seues portes al gran públic

La nova edició de la mostró de joieria d’EASD València obrirà les seues portes el 18 de Decembre.

El próxim dimarts 18 de decembre, a les 12:00h, es celebrará l’inauguració professional (a les 19:00h. l’inuguració oficial per a tots els públics) a la sede de Velluters de l’EASD (Escola d’ Art Superior i Disseny) de l’exposició “Botiga dels joves joiers 18”, a la seua 8ª Edició. Mostra de disseny de Joieria d’autor, artística i creativa que presenten els alumnes de Grau i Cicle de Joieria i Objecte de l’EASD.

Aquesta exposició pretén ser un punt de trobada entre les noves generacions  de dissenyadors de Joieria i el públic; que podrá gaudir de peces d’alumnes del Cicle i Grau de Joieria, especialitat de recent creació; la qual només s’imparteix a València i atrau alumnes a nivel nacional e internacional i que estrena  aquest any la seua quinta promoció. Compta amb trenta-tres participants: Cristina Alises, Dario Berna, Elena Benesiu, Miguel Angel Boto, Salena Bouttier, Belen Cabello, Ángela Colomer, Marina del Olmo, Sheila Expósito,Sheila Gadea, María Garcia, Paula Garcia, María Juarez, Raquel Kemkes, Alexandra Marti, David Marti, Sunsi Martinez, Natalia Molins, Ana Navarro, Esperanza Pascual, Sara Pascual, Tania Perez, Lidya Requena, Lucia Saez, Alejandro Salazar, Mª Carmen San Julian, Rocio Suris Leon, Jazmin Schoeps, Raquel Torres, Amal Toumi Leon, Alma Vilchez, Leo Yeoman y Laura Zamora.

Guardons nacionals i internacionals

D’entre els alumnes ja s’han rebut premis nacionals: Ponte en modo Smart 2017, de Smart Center Valencia, que han rebut respectivament una beca Smart en Joieria: Beatriz Ruiz y Ángela Colomer. E internacionals: Edu Tarin, premiat al Premi i exposició Talente, d’Alemania. Laura García premiada aquest any 2018 en Gioielli in fermento 8º Edició (Italia) premiada amb categoría profesional i d’estudiant, Premio Città di Castel San Giovanni, consisteix a una beca d’estudi per a un curs d’estiu a Le Arti Orafe Jewellery School (lao) per a un curs d’estiu a una escola molt prestigiosa de joieria a Florencia. Fernando Haro durant el 2017  va ser finalista a la 26 Edició de Legnica Internacional Competition a Polonia i al Concurso Gemológico Español 2018.

L’exposició es podrá visitar dins dels horaris de 10 a 20:30h ininterrompudament durant els dies 18,19 i 20.