Escola Valenciana llança un concurs de disseny dirigit a estudiants

Adreçat a persones en periode de formació, amb una dotación de 1800 euros.

Amb una dotació de 1.800 euros, aquest concurs no va adreçat a professionals, sinó a persones en període de formació, amb un doble objectiu: d’una banda, impulsar i donar a conèixer nous valors en el camp artístic i del disseny; de l’altra, promoure l’ús del valencià a l’àmbit de les escoles i instituts artístics de les nostres comarques. Per això, les propostes que es presenten han d’haver-se realitzat com a treball de classe de les assignatures relacionades amb la matèria. Pot participar l’alumnat matriculat en els batxillerats artístics, cicles formatius de disseny i d’il·lustració, escoles d’art i superiors de disseny, alumnes de grau en publicitat i relacions públiques, i facultats de Belles Arts del País Valencià.

Els treballs han de ser obres originals i inèdites, així com representar el lema de les Trobades 2020, «Arrels de vida, llavors de futur», que retran homenatge a la mestra Empar Navarro i Giner. S’han d’enviar, fins al 15 de juny de 2019 inclòs, en un arxiu JPG (1600x1200px/72ppp, format vertical) al correu electrònic trobades@escolavalenciana.org,indicant en l’assumpte del missatge el nom i cognoms de l’autor o autora de la proposta, i escrivint al cos del missatge el nom i la població del centre educatiu al qual pertany, i un telèfon de contacte. El resultat del concurs es donarà a conéixer en el marc de la 17a Nit d’Escola Valenciana.

Les bases completes es poden consultar i descarregar ací: https://escolavalenciana.org/cartell-trobades-2020/

En la primera convocatòria, l’autora de la proposta premiada va ser Marta Vidal Jover, estudiant de Gràfica Publicitària a la EASD de Castelló, i el seu vaixell ha estat ben present enguany a les vint Trobades celebrades arreu de les comarques valencianes en cartells, samarretes, pancartes, banderoles i, fins i tot, murals.