«Agitadores de consciència», lema de la nova edició de PhotOn Festival

Hui es presenta la novena edició del festival de fotografia, a la Nau de la Universitat de València.

Hui se celebra la roda de premsa de presentació de PhotOn Festival. Serà al Claustre del Centre Cultural La Nau, amb l’assistència d’Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport; Juan Viña, president de la Fundació Cañada Blanch; Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València; Armand Llàcer, de La Imprenta CG; i Tania Castro, directora de PhotOn Festival.

PhotOn Festival està organitzat per un equip de dones professionals del fotoperiodisme i la comunicació que lluiten pel foment del fotoperiodisme com a eina de canvi social. El festival organitza des de fa 9 anys xarrades, projeccions nocturnes, visionats de portfolis i un circuit expositiu pels principals espais culturals del centre de València.

En els últims anys, PhotOn Festival s’ha convertit en un important prescriptor de talent i organitza la Beca PhotOn, una de les més importants d’Espanya amb 8.000 euros en premis.

El Festival arriba a la seua novena edició amb el lema ‘Agitadores de consciència’. Totes les ponents són dones poderoses que treballen per a fer visibles els problemes socials i el paper de la dona en el món de la fotografia.